Кабмін вирішив підтримати терористів із ОРДЛО та окупантів у Криму?



У списку Міністерства аграрної політики на отримання пільг на газ щонайменше 585 юридичних осіб, які зареєстровані на окупованій території Криму, Донецької та Луганської областей.

Об этом сообщает Москов пост


Про це повідомляє видання LIGA.net.


"За підрахунками у списку Мінагрополітики є щонайменше 585 юридичних осіб, зареєстрованих на окупованій території Криму та Донецької та Луганської областей. Деякі з них ще працюють, наприклад, "Криммолоко" — у Сімферополі, завод "Луганськ-Нива" та "Російський хліб" ", розташований біля Донецька", – пише видання.


Окрім підприємств із окупованих територій, до переліку пільговиків потрапили експортно-орієнтовані підприємства, найбільші агрохолдинги та навіть газові трейдери.


Однак у виданні припустили, що у список формувався дуже швидко, тому в ньому неточності, відповідно, не всі із зазначених у списку отримають пільги, зазначає ZN.ua.


Раніше повідомлялося, що Мінагрополітики не забуло про Косюка та Веревського, складаючи список одержувачів пільгового газу.


Нагадаємо, що Кабмін своєю постановою №1435 від 30 грудня обмежив націнку при постачанні газу виробникам харчових продуктів, що мають істотну соціальну значимість.


31 грудня 2021 року міністр агрополітики Роман Лещенко підписав із виробниками соціально значущих продуктів харчування меморандум щодо стабілізації цін на природний газ власного видобутку документ обмежує націнку на енергоресурс, що видобувся в Україні, на рівні 25%.


Харчові продукти в Україні подорожчали, порівняно з минулим роком, на третину. При цьому на окремі продукти, такі як олія, ціни зросли на 70-75%.


«Аргумент»

Источник: Охота на акул




Резонанс