Творіння природи чи хірургів? Кім Кардашьян та її знаменита попа. ФОТО

Творіння природи чи хірургів? Кім Кардашьян та її знаменита попа. ФОТО

Кім Кардашьян — одна з найбільш обговорюваних знаменитостей у світі. Реаліті-шоу про велику родину, косметичний бізнес, колишній чоловік-репер, який балотувався в президенти США, четверо дітей... Навіть фігура Кім, а особливо сідниці, піддаються пильному вивченню. Підсумуємо те, що відомо зараз: своя чи не своя?

Об этом сообщает Russian Post


Історія однієї частини тіла


Фото Кім Кардаш’ян «без попи» можна і зараз знайти на просторах інтернету


На початку 2000-х Кім була відома як подруга Періс Хілтон: дівчата разом відвідували світські заходи. 2007 року на американському телеканалі «Е!» розпочалася трансляція реаліті-шоу «Родина Кардаш’ян» (Keeping Up with the Kardashians, KUWTK). Тоді ж Кім, раніше відома як активна тусовщиця, почала отримувати рекламні та знімальні контракти. Вона стала обличчям з обкладинки журналу Playboy за грудень 2007 року, і на цьому знімку видно, що дівчина має пишні форми, але розмір попи Кім Кардашьян не такий видатний, як зараз.



У фотосесії для журналу Playboy Кім продемонструвала усі спокусливі вигини свого тіла


За офіційними знімками, а також фотографіями папарацці, можна простежити, як змінювалася Кім Кардашьян. Перші роки не виявили особливих змін. А ось у 2010-му стало відомо, що Кім зробила ліпосакцію у зоні живота та стегон. І приблизно в цей час її сідниці візуально збільшилися.


"Це не пластика!"


Телезірка намагалася припинити маніпуляцію преси та громадськості на тему своєї фігури. У Кім Кардаш’ян попа справжня! Під таким девізом працювала її PR-команда, намагаючись переконати у цьому й публіку. А якось навіть спробувала вплинути на думку мас за допомогою невиразного рентгенівського знімка, на якому нібито не видно імплантатів. Чи був цей знімок її особистим, так досі й невідомо.


Зневірившись переконати всіх у природності своїх форм, Кім Кардашьян почала розповідати про свої нескінченні тренування та правильне харчування. Не дивно, що телезірці хочеться підтримувати тіло в тонусі, та й накачати сідниці таким чином можна. Тільки все ж таки не так швидко і круто...


Згадка генетики теж не грала дівчині на руку: її рідні сестри Хлої та Кортні не отримали від природи таких самих видатних сідниць, як у Кім Кардаш’ян. Єдиною в сім’ї Кардашян-Дженнер, кому від природи теж «перепало», виявилася Кайлі Дженнер, єдиноутробна сестра Кім. У них спільна мати — Кріс, але різні батьки: Роберт Кардаш’ян у Кім та Брюс (а після зміни ґендера — Кейтлін) Дженнер. Причому стегна Кайлі ще можна списати на зміни фігури в пубертаті, але Кім-то зміни настали після 30!


Попа Кім Кардаш’ян без фотошопу та великий скандал


До 2015 року всі поступово звикли до того, як змінюється фігура Кім. До того ж вона щасливо одружилася з Каньє Ввестом і народила від нього двох дітей. Косметичний та одяговий бізнеси процвітали, словом, не можна ж весь час було дивитися лише на сідниці Кім Кардаш’ян!



Папараці не звикли берегти чиїсь почуття. Ось і публіка була трохи спантеличена фотографіями сідниць Кім Кардаш’ян без ретуші. Одне було безперечно: вона (попа) існує! А не є накладною.


Затишшя тривало до квітня 2017 року, коли почалася справжня буря. Папараці зняли її в купальнику на мексиканському пляжі, і всі побачили попу Кім Кардаш’ян без фотошопу. Так, вона не була накладною, і ні, вона не виглядала ідеально. На офіційних фотографіях в актриси гладка підтягнута шкіра, а на цих знімках було видно недосконалість.


Що тут розпочалося! У коментарях до постів Кім у соціальних мережах передплатники вправлялися в сарказмі, вираховуючи, скільки важить попа Кім Кардаш’ян, згадуючи, як виглядали її сідниці до пластики, нерідко опускаючись до відвертої лайки та звинувачень у брехні. Від облікового запису Кім в Instagram відписалися понад 100 тисяч незадоволених глядачів, а сама вона поринула в депресію.


Як зараз поживає попа Кім Кардаш’ян?


З депресії Кардаш’ян вийшла завдяки вагітності, причому не своєї, а сурогатної матері, яка в січні 2018 року народила біологічну дочку Кім та Каньє – Чикаго. Сама Кім після другої вагітності зареклася виношувати дітей: у неї почалися серйозні проблеми зі здоров’ям.


За рік про скандал забули, до форм Кім знову звикли. Мода на зайву пишноту пройшла: зірки почали виймати імплантати та навіть здувати губи. З’явилася нова мода — відсутність бодішеймінгу: кожен має право виглядати так, як хоче. І якщо у Кім Кардаш’ян велика попа, значить, так тому й бути: генетика так генетика!

Источник: Криминальная Россия




Резонанс